Back To Live!

Mojo heeft in samenwerking met de bekende dance organisator ID&T de line-up van de ‘Back To Live’ evenementen bekend gemaakt. De kleinschalige evenementen vinden plaats in de Ziggo Dome op 6 en 7 maart en het evenemententerrein Walibi in Biddinghuizen op 12 en 13 maart. Tijdens de evenementen zal Fiellab Evenementen onderzoek doen naar het weer mogelijk maken naar het weer mogelijk maken van veilige en verantwoorden evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit.

De aftrap is op zaterdag 6 maart met een dance event in de Ziggo Dome met de volgende acts; Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lady Bee. Aanvang 15:00 uur tot 19:00 uur.

Op zondag 7 maart van 16:00 – 19:00 uur is in de Ziggo Dome  een concert van André Hazes.

Zaterdag  13 maart wordt op het evenemententerrein Walibi in Biddinghuizen een dancefestival georganiseerd met Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live, Colin Benders, Nicky Elisabeth, Philou Louzolo, Fafi Abdel Nour, Suze Ijó en Lion Kojo. 13:00 – 19:00

Zondag 14 maart is op hetzelfde evenemententerrein Walibi in Biddinghuizen een popfestival met Chef’Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje, Bilal Wahib, Banji, Numidia, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Rockefellababe en Michiel Peeters

Voor de evenementen in de Ziggo Dome worden 1300 bezoekers per dag verwacht en 1500 per festival in Biddinghuizen. Uiteraard is er een heel scala aan regels waar bezoekers aan moeten voldoen, zo zal het publiek in de Ziggo Dome verdeeld worden in 5 bubbels van 250 personen en één van 50, terwijl in Biddinghuizen de groepen 500 mensen groot zullen zijn. Alle informatie over de voorwaarden waar iedere bezoeker aan moet voldoen lees je hier.
Dat veel mensen echt toe zijn aan een evenementen is natuurlijk geen nieuws en sinds vorige week bekend werd dat deze evenementen gehouden zouden worden hebben zich dik 160.000 aangemeld!

De kaartverkoop start donderdag 25 februari om 12:00 uur en de ticketprijzen voor de Ziggo Dome zijn €15 en €20, terwijl je voor de festivals in Biddinghuizen € 25 per dag kwijt bent. Overigens worden er geen servicekosten in rekening gebracht.

 

Back To Live Evenementen

6 & 7 maart Ziggo Dome Amsterdam

13 & 14 maart Evenemententerrein Walibi Biddinghuizen

Meer info en tickets klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *