Down The Rabbit Hole verplaatst en eerste namen.

Gisteren werd bekend dat het festival Down The Rabbit Hole verplaatst wordt.  Het festival zou 2-4 juli plaatsvinden, maar veel internationale artiesten hebben hun tours uitgesteld vanwege de pandemie, waardoor het risico van afgelastingen te groot wordt.
Aangezien de organisatie er vanuit gaat dat in augustus wij ons weer volop kunnen uitleven op de festivalweides is bedacht om het festival te verplaatsen naar het laatste weekend in augustus, om precies te zijn 27 t/m 29 augustus.

En toen…. zoals we weten is Down The Rabbit Hole het kleine zusje van Lowlands en maakt het festival gebruik van veel van dezelfde stages, tenten, cateraars, enz. als Lowlands. Aangezien het onmogelijk is om binnen een week Lowlands af te breken, een groot deel te verhuizen naar Beuningen en weer op te bouwen, zal Down The Rabbit Hole dit jaar plaatsvinden op hetzelfde terrein als Lowlands, dus in Biddinghuizen!

Een slimme zet want het scheelt een hoop gesjouw, maar de vertrouwde namen zoals Hotot, Fuzzy Lop, Teddy Widder, Bossa Nova en Idyllische Veldje blijven gewoon bestaan. Zoals je op het kaartje kunt zien zal het gedeelte waar o.a. de India en Bravo op Lowlands te vinden zijn niet worden gebruikt.

De kaartverkoop start 1 mei. en aangeschafte tickets voor DTRH 2020 zijn ook geldig voor deze editie. Mocht het nou zo zijn dat je dat weekend niet kan, blijft je ticket geldig voor de 2022 editie!
Vanzelfsprekend is de organisatie gebonden aan de dan geldende Coronamaatregelen en als het festival toch niet door kan gaan zal een nieuwe ticketregeling getroffen worden. Alle info daarover vind je op de website van Down The Rabbit Hole.

Verder zijn vandaag de eerste namen van de line-up bekend gemaakt en wie kun je daar gaan zien?

Disclosure, Doe Maar, Gorillaz, Balthazar, Idles, Jamie xx, Jungle by Night, Little Dragon, NAO, slowthai, Spinvis, Thomas Azier, Two Door Cinema Club, Viagra Boys, Whitney, Alfa Mist, Boy Pablo, Chubby and the Gang, Donnie, Gaidaa, Goldband, Greentea Peng, Iguana Death Cult, Klangstof, Kumbia Boruka, L’Imp√©ratrice, Naaz, Pongo, Squid, Steam Down en Whispering Sons.

Natuurlijk houden wij je op de hoogte als er meer namen bekend worden.

Down The Rabbit Hole

27 t/m 29 augustus

Biddinghuizen

Meer info en tickets (vanaf 1 mei), klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *