Eerste bevestigingen Down The Rabbit Hole 2024

De organisatie van het Down The Rabbit Hole festival heeft de eerste 29 namen voor de 2024 editie bekend gemaakt. Het festival vindt plaats van 5 t/m 7 juli in recreatiegebied De Groene Heuvels bij Beuningen. Het festival wat begon als 'kleine broertje' van Lowlands met 10.00 bezoekers, is met 45.000 bezoekers inmiddels uitgegroeid tot een 'iets kleiner broertje' van Lowlands met een ticketverkoop van  60.000.

Uit de cijfers blijkt wel dat het festival razend populair is. De sfeer is heel ontspannen en het publiek vrij jong. Althans het merendeel zal tussen de 20 en jaar oud oud zijn en men lijkt het vooral knus te willen houden. Vorig jaar kreeg het voorstel voor VIP pakketten zoveel commentaar dat de organisatie besloot die actie af te gelasten. Weliswaar kun je gebruik maken  van het Rabbit Resort maar verder wil het publiek toch uitstralen één grote familie te zijn.

De  nu vastgelegde acts zijn;
Jungle, LCD Soundsystem, Michael Kiwanuka, The National, Eefje de Visser, Jessie Ware, Khruangbin, Raye,  dEUS, Folamour (A/V), The Gaslight Anthem, Jain, JPEGMAFIA,
The Last Dinner Party, Nia Archives, Noname, Psychedelic Porn Crumpets, Ty Segall, Blondshell, DJ HEARTSTRING, Elias Mazian, Jalen Ngonda, Mdou Moctar, Nana Benz du Togo, Nusantara Beat,Octo Octa, Palms Trax, Scowl en Sho Madjozi.

Uiteraard houden wij je op hoogte als er nieuwe namen bekend worden gemaakt.

Dan de tickets....
Je kunt alleen een driedaags festivalticket kopen en de prijs inclusief camping en pendelbus vanuit Nijmegen kost € 270,= (excl. 10,= servicekosten). In vergelijking met de prijs van 2023 een stijging van bijna 15 %. Er is een campercamping met of zonder stroom, het Rabbit Resort, maar ook een groepscamping die je samen met je vrienden kunt boeken. Alle info daarover vind je op de website.

De reguliere verkoop start zaterdag 2 december om 11:00 uur, maar was je dit jaar ook op Down The Rabbit Hole kun je gebruik  maken van een pre-sale die vandaag om 10:00 uur van start is gegaan. Wees er snel bij want de laatste edities van het festival waren binnen mum van tijd stijf uitverkocht.

 

Down The Rabbit Hole

5 t/m 7 juli 2024

Recreatiegebied De Groene Heuvels Beuningen

 

Voor meer info en tickets klik je hier

 

Foto | Down The Rabbit Hole 2023 | © Fotono Photography | All Rights Reserved