Eerste namen Indian Summer Festival 2020

Op 27 juni is het tijd voor het eendaagse Indian Summer Festival. Recreatiegebied Geestmerambacht in Langedijk wordt dan omgetoverd tot een heerlijk relaxed festivalterrein waar je de hele dag kunt genieten van een gevarieerd programma. 

Vandaag maakt de organisatie de eerste namen bekend: 

Kensington

De heren van Kensington hebben de eer om het festival groots af te sluiten. Nadat ze in 2017 al een geweldige show neerzetten op Indian Summer Festival, is de reputatie van de Nederlandse rockband alleen nog maar versterkt. Uitverkochte shows in onder andere de Johan Cruijf ArenA en de Ziggo Dome en net een nieuw album op de planken… sowieso een goede festival afsluiter!

Lil Kleine

Uit een publieksenquête bleek dat het Indian Summer-publiek de Amsterdamse rapper graag op het festival ziet. ‘U vraagt, wij draaien’ moet de organisatie gedacht hebben, want komende zomer staat Lil Kleine met zijn band The Entourage gewoon lekker op het festival. 

Naast deze toppers zijn ook de alom bekende en gevestigde namen Krezip en DI-RECT aanwezig, staat Davina Michelle op de planken en is het feesten geblazen met Snollebollekes. Ook de Nederlandse hiphop scene is goed vertegenwoordigd met shows van Snelle, Jonna Fraser en Joost. Ben je meer gediend van dance, dan kun je terecht bij Nafthaly Ramona, Wildstylez of Fab x Paans

Indian Summer Weekender

Is één dag feesten niet genoeg voor je? Dan kun je tickets kopen voor de Indian Summer Weekender. Een heel weekend lang lekker doorpakken op de festivalcamping. Hier begint de fun op vrijdagavond 26 juni al met shows van Otto Wunderbar en The Konfetti Project naast verschillende andere activiteiten. ‘s Nachts kun je door blijven dansen tot in de late uurtjes bij de Silent Disco totdat je er echt echt echt genoeg van hebt… of totdat het dan toch echt klaar is op zondag de 28e. 

Kijk voor meer informatie op de festival website en zet je wekker voor aankomende zaterdag 10.00u voor de start van de ticketverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via Indian Summer en Eventim. Wacht niet te lang met bestellen, want slechts tot 31 december krijg je € 10,- korting op je tickets.

© Céline Claassens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *