Eerste namen Stadspark Live 2020

Na een succesvolle eerste editie van Stadspark Live in Groningen, komen MOJO en SPOT met veelbelovende eerste namen voor de tweede editie die op 20 juni 2020 zal plaatsvinden. 

Bert Visscher, die vorig jaar ook de bands aankondigde, maakte vandaag de volgende acts bekend: Iggy Pop, The Script, Passenger en van eigen bodem, Kensington. 

Iggy Pop, de “godfather of punk” blijft ondanks zijn leeftijd met zijn blote bast op het podium een bron van energie. Rock ’n roll in het kwadraat en muzikaal nog steeds retestrak. 

The Script gaat ook al een tijdje mee en heeft onlangs zijn 6e studioplaat uitgebracht: “Sunsets and Full Moons”. Deze mannen uit Ierland zullen in maart twee keer in de Ziggo Dome staan en nu dus ook in juni in Groningen. 

Voor wie de Ziggo Dome geen onbekende plek is, is Kensington. Sinds 2015 heeft deze band de Ziggo Dome maar liefst 15 x uitverkocht! Kom maar door!

De Britse Singer-Songwriter Passenger heeft al 9 albums op zijn naam staan. Begonnen als straatmuzikant en inmiddels speelt hij over de hele wereld. 

Tot dusver een line-up om je vingers bij af te likken. En het mooie is, met één podium hoef je niet bang te zijn dat je één van deze topbands hoeft te missen!

Tickets zijn nu te koop via www.ticketmaster.nl

 

 

 

 

 

Foto Iggy Pop op Paaspop 2018, © Fotono Photography | All Rights Reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *