Metallica 2e headliner Pinkpop

Vandaag werd bekend dat Metallica de tweede headliner op Pinkpop 2022 wordt.
Al eerder werden Pearl Jam en Nothing But Thieves aangekondigd.

Ongetwijfeld herinnert iedereen zich de laatste  keer dat Metallica op Pinkpop stond. Het optreden werd vanwege het weer een uur uitgesteld, maar daarna zetten James Hetfield en zijn maten een onvergetelijke show neer . Een betere afsluiter van het festival was niet denkbaar en komende editie sluiten Metallica de vrijdag af.

Het slechte nieuws is dat Red Hot Chili Peppers, die waren vastgelegd voor 2020 en mee zouden verhuizen naar aankomend weekend, helaas niet van de partij zijn. Erg jammer natuurlijk en zeker voor de John Frusciante fans, want na jaren van afwezigheid zou deze geweldige gitarist weer mee op tour gaan.

Over de tickets.
Alle tickets voor de 2020 en 2021 editie blijven geldig. De resterende kaarten gaan 2 oktober 2021 om 10:00 uur in de verkoop, waarbij degene die een voucher hebben voorrang krijgen. Zij kunnen in de week voor 2 oktober hun voucher verzilveren. Daarnaast krijgen tickethouders de mogelijkheid om van dag te wisselen of het ticket te wijzigen naar een combi-ticket. Alle kaarthouders worden hierover nog persoonlijk bericht.

Pinkpop

17 t/m 19 juni 2022

Megaland Landgraaf

Meer info klik hier