Nieuwe namen Best Kept Secret 2020


Er zijn nieuwe nieuwe namen aan de line-up van Best Kept Secret Festival 2020 toegevoegd, nadat afgelopen week Massive Attack en The National groots werden aangekondigd. In de zomer van 2020 kun je daarnaast ook gaan genieten van:

Belle & Sebastian

Deze Schotse groep is opgericht in 1996 en won in 1998 de Brit Award voor beste nieuwkomer, al braken ze pas met hun zesde album door in Groot Brittanië. Dit jaar verscheen het nieuwe album ‘Days Of The Bagnold Summer’, een heerlijk laid back luisteralbum met een paar wat meer uptempo songs.  Hun laatste optreden in Nederland was in Koninklijk Theater Carré en we zijn benieuwd op welke stage zij in Hilvarenbeek zullen staan.

Fontaines D.C. 

Wij zagen deze Ierse post-punk band voor het eerst in oktober 2018 tijdens London Calling in Paradiso. Dat het hard is gegaan met deze jongens moge duidelijk zijn. Van de zomer heeft Fontaines D.C. op vele festivals in afgeladen tenten gespeeld en begin november dit jaar in een stijf uitverkochte grote zaal van Paradiso (foto).

Alvast onze eerste aanrader!

Metronomy 

Deze Britse formatie maakt catchy electro-indie en bestaat sinds 1999. Behalve een 10-jarige jubileum editie van het album ‘Nights Out’, lanceerden zij ook het nieuwe album ‘Metronomy Forever’. Een album wat klinkt als een logisch vervolg op hun eerdere albums.

Black Midi

Ook zo’n typisch Britse postpunk band. Wij maakten kennis met ze op Eurosonic dit jaar en het meest opvallendste was dat ze toen nog niet eens een EP hadden uitgebracht, maar wel in een stampvolle Vera stonden. Afgelopen september stond de formatie in een volle Oude Zaal van de Melkweg en is het album ‘Schlagenheim’ een feit. Lekkere stevige punk die regelmatig experimenteel over komt.

Rolling Blackouts Coastal fever

Ook deze Australische band hebben wij in 2018 op London Calling leren kennen.  Ze hebben een aantal keren zeer goede recensies gekregen van gerenommeerde muziekplatforms als Pitchfork en Spin. Zij spelen indie-rock en je wordt er echt vrolijk van.

Weyes Blood 

De Amerikaanse singer-songwriter Natalie Laura Mering brengt rustige luistermuziek en treedt op onder de naam Weyes Blood. Zij laat zich mede inspireren door kerkmuziek, waardoor haar songs vaak dromerig worden en heel goed tot hun recht komen bij een knetterend haardvuur met een goed glas wijn.

De achtste editie van Best Kept Secret festival wordt wederom gehouden op het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek, van 12 t/m 14 juni 2020. De kaartverkoop start dinsdag 10 december om 20.00 uur, via onderstaande link. Behalve de weekendkaarten zullen dan ook alle reserveringen accommodaties in de verkoop gaan.

 Voor meer info en tickets klik hier

 

Foto: Fontaines D.C. in Paradiso, © Susana Martins | All Rights Reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *