Nieuwe namen voor Dauwpop

Vandaag maakte de organisatie van Dauwpop nieuwe namen voor de line-up bekend.
Toegevoegd zijn:

The Waterboys, Froukje, Basement Jaxx (DJ Set), Son Mieux, Kevin, Tusky, Bad Nerves, Dool, Poke, Cho, PACESHIFTERS, TikTok Tammo, The Notwist, PRONK, Magnetic Spacemen, Scram C Baby & Coach Party 

De 26e editie van Dauwpop zou traditiegetrouw op Hemelvaartsdag plaatsvinden, maar vanwege de pandemie is besloten om het festival te verplaatsen naar 4 september 2021. Eerder werden al de volgende namen bekend gemaakt:
Kensington, Typhoon, Chef’ Special, Sports Team, S10, Thijs Boontjes, Bökkers, ADF Samski en Drukwerk

De organisatie heeft het volste vertrouwen dat het festival dit jaar door kan gaan zoals we gewend zijn, dus zonder bijzondere Covid-maatregelen. Festivaldirecteur Rob Telgenkamp daarover: “Zeker weten doe je dat natuurlijk nooit maar wij denken dat het goed komt en het publiek denkt hetzelfde want de kaartverkoop gaat als een speer. We hebben nu het programma grotendeels rond en zitten al op 95% van de verkochte kaarten. Het is niet de vraag of we uit gaan verkopen maar wanneer. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en stiekem ook wel een beetje trots op want vanzelfsprekend is het natuurlijk niet.”

Dauwpop 2021

4 september 2021

Hellendoorn

Meer info en tickets, klik hier