Nieuwe releases week 14

Het is weer vrijdag dus wij zijn er weer met de leukste releases van deze week! Check ze snel.

Thomas Azier – Lovely, Disordely

Afgelopen week zetten Thomas Azier de geheimzinnige website lovelydisordely.com online, op de website was een geluidsfragment te horen. Die achteraf bleek te horen bij zijn nieuwe single Lovely Disordely. Het nummer is heftiger dan we van Azier gewend zijn, maar sluit wel erg aan bij zijn album ‘Hylas’. Het nummer Lovely, Disordely is een gekke trip met bijpassende clip.

 

 

Rolling Blackouts Coastal Fever – She’s There

De heren van Rolling Blackouts Coastal Fever komen met hun nieuwe single: ‘She’s There’ en kondigen daarmee ook meteen hun nieuwe plaat aan die begin juni uitkomt. De single klinkt in ieder geval al erg goed, dus wij zijn benieuwd naar het hele album!

 

 

All Time Low – Wake Up Sunshine

De Amerikaanse pop-punk band All Time Low is na 3 jaar terug met een gloednieuw album. Op de nieuwe plaats staan samenwerkingen met onder andere, blackbear and The Band CAMINO.

 

 

Ilse DeLange – Changes

Ilse DeLange laat met ‘Changes’ haar pop kant zien. Ze schreef het nummer met een Duits team in Duitsland, waar ze momenteel werkt aan haar solocarrière. Ze doet in Duitsland mee aan het programma ‘De Beste Zangers’.

 

 

Troye Sivan – Take Yourself Home

Troye Sivan is terug, met een gloednieuwe single. Met het geld dat Sivan eigenlijk in de visuals van de clip wilde steken, gaat hij nu uitgeven aan grafische designers die werken op freelance basis. Sivan wil hen helpen, omdat zij het nu lastig hebben door de corona crisis.

 

 

Peach Pit – You and Your Friends

Nadat de Canadese band Peach Pit bijna 3 jaar geleden hun debuutalbum uitbracht is het eindelijk tijd voor album nummer 2. Hun nieuwe plaat heet ‘You and Your Friends’ ze zijn nog steeds te herkennen aan hun bekende sound maar de plaat is ergens ook erg vernieuwend. 3 juni staan de heren in Paradiso Noord en wij hopen heel erg dat deze show door kan gaan, als tegen die tijd de corona crisis voorbij is.

 

 

 Lil Kleine – Jongen Van De Staat

Het album van Lil Kleine stond eigenlijk gepland om uit te brengen in het najaar van dit jaar, maar de releasedatum en zelfs de titel van het album werd veranderd. Het nieuwe album van Kleine is dus nu al uit en bevat 22 (!) tracks en samenwerkingen met vele artiesten.

 

 

Hayley Williams – Over Yet

De zangeres van Paramore is druk bezig met haar solocarrière. ‘Over Yet’ is de nieuwste single van Williams haar solo debuut plaat ‘Petals for Armor’ dat in mei uit zal komen.

 

 

© Nonja de Roo | All Rights Reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *