Nieuws over Down The Rabbit Hole

Er zijn 20 namen toegevoegd aan de line-up van Down The Rabbit Hole, het festival in de Groene Heuvels bij Beuningen, wat van 3-5 juli gehouden wordt.  

Avalon Emerson: Amerikaanse dj/producer dropt breed waaierende sets vol vernuftige house, techno, wave en rave met duidelijke wortels in de driehoek Arizona, San Francisco en Berlijn.
 
Bomba Estéreo: Explosieve tropische fiesta van een Colombiaans vijftal met een atypische mix van latin, hiphop, psychedelia en dancebeats.
 
Brittany Howard: De bezielende soulstrot van Alabama Shakes gaat solo met avontuurlijke, wit-heet broeierige funk, jazz en soul in de breedste zin van het heilige woord.
 
Clairo: Jonge singer/songwriter vindt in haar zoektocht naar seksuele identiteit en waarachtige muziek de nodige antwoorden én beeldschone midzomernachtsdroompop.
 
Donnie: Maradonnie is met zijn briljante freestyles en slicke electrobeats soeverein doorgestoten naar de Nederhoptop. En wie wint heeft vrienden, van Willie Wartaal en Vjeze Fur tot stacksjouwer Frans Bauer.
 
Hot Chip: De Londense electropoppers keren terug met het ijzersterke album nummertje zeven. Euforie alom, want Joe Goddard & consorten live zien is altijd smullen geblazen.
 
Jungle by Night: Deze negenkoppige blaas- en percussieorkaan is dit jaar het hele weekend lang special guest op Down The Rabbit Hole. Virtuoze, loeihete partypower van de buitencategorie.
 
Naaz: Nederlandse singer/songwriter met onuitputtelijk potentieel en openhartige, beeldschone poppareltjes en die tijdens ESNS nog ik de prijzen viel.
 
Polo & Pan: Dit Franse duo brengt je met hun electro, disco en magique francophone in tropische sferen op het zonovergoten snijvlak van de Côte d’Azur en Neverland.

Romy: Romy Madley Croft van The xx treedt zelden in haar uppie in de spotlights, maar komt voor een uitgebreide dj-set met een diepe platenkoffer vol underground-dance naar De Groene Heuvels.

Sam Fender: Uitgesproken Britse indierocker, die als een sloopkogel door de porseleinkast raast met balls-out rockanthems in het hartland tussen Noord-Engeland en Springsteens Amerika.

Verder worden aangekondigd: AFRODEUTSCHEBoy PabloKlangstofKojey RadicalMama SnakeMuthoni Drummer QueenPongoSteam Down en één van onze favoriete Belgische bands  Whispering Sons.

 

Down The Rabbit Hole

3-5 juli 2020

Groene Heuvels, Beuningen

Voor meer info en tickets klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *