Ook Tuckerville met eerste namen

Ilse De Lange maakte vandaag voor de 4e editie van Tuckerville in Rutbeek bij Enschede de volgende namen bekend:

Guus Meeuwis

Met het vastleggen van Guus wordt een wens van vele bezoekers in vervulling gebracht. Deze artiest behoeft natuurlijk eigenlijk introductie want wij hebben regelmatig verslag gedaan van o.a. zijn shows in de uitverkochte Ziggo Dome.

Krezip

Zagen wij eerder dit jaar nog tijdens Pinkpop en hun reünie concert in de Ziggo Dome, waar ook hun nieuwe album ‘Sweet High’ werd gelanceerd. Een ieder die dacht dat we het bij die paar concerten bleef, goed nieuws dus, want de band is helemaal terug!

Danny Vera

Ja wat moeten we zeggen over deze Zeeuwse veertiger. Wij deden verslag van zijn show in Spot / De Oosterpoort waar hij een meer dan goede indruk op ons maakte.  Bijzondere aan deze man is dat hij al jaren muziek maakt en in een interview liet weten eigenlijk alleen wat hij mooi vindt. Dat anderen het kunnen waarderen is natuurlijk leuk, maar niet het belangrijkste. Het verhaal van de hoogste binnenkomer in de Top 2000, Vera’s hit ‘Roller Coaster’,  is inmiddels bekend. Het werd door Rob Stenders voor het eerst ‘s-nachts gedraaid en door de luisteraars zo goed ontvangen dat Stenders besloot het nummer van het album ‘Pressure Makes Diamonds’ ook overdag te draaien, waarna het alle hitlijsten binnenvloog en al dik 17 miljoen keer beluisterd is op Spotify.

Verder zal natuurlijk Ilse De Lange zelf weer optreden. Vorig jaar opende zij het festival wat al vroeg voor grote drukte zorgde.  Ook zijn Suzan & Freek weer terug. In 2018 speelde dit duo nog op één van de strandsessies, maar ongetwijfeld zullen zij nu op één van de drie podia staan, tenslotte zijn nagenoeg alle zalen van hun clubtour in 2020 uitverkocht.

De line-up bestaat voorlopig uit de volgende namen: 

Christopher Paul Stelling, Daniel Donato, DeWolff, Ida Mae, Joe Buck, Mercy John, Michelle David & The Gospel Sessions, The Hillbilly Moonshiners, Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen, Hannah Mae en De Rooie Jager.

Later zullen meer acts volgen en natuurlijk houden wij je op de hoogte.

Tuckerville vindt plaats op 12 september 2020 in Rutbeek vlakbij Enschede en de kaartverkoop start zaterdag 21 december 2019 om 10:00 uur.

Tuckerville

12-09-2020

Rutbeek, Enschede

Voor meer info en tickets klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *