The Rolling Stones terug in Nederland

Het hing al even in de lucht en een paar dagen geleden werd serieus gehint op de terugkeer van The Rolling Stones naar de Johan Cruyff ArenA. Er verscheen een filmpje op de social media van Mojo concerts waarin te zien is dat in de grasmat van het stadion het Stones logo gemaaid werd. Vandaag werd bevestigd dat Mick Jagger, Ronnie Wood en Keith Richards op 13 juni 2022 weer een concert zullen geven in de Johan Cruijff ArenA.

Het concert maakt deel uit van de SIXTY European tour ter ere van het 60-jarig bestaan van de band, waarbij in totaal 14 Europese steden worden aangedaan. Vorig jaar kwam de No Filter tour in de VS even tot stilstand omdat drummer Charlie Watts overleed. Hij ging vanwege een medische ingreep al niet mee met de tour en werd vervangen door sessiemuzikant Steve Jordan. Of hij er ook in de ArenA bij zal zijn is nog niet bekend.

Het aantal nummers van The Rolling Stones is bijna oneindig en je kunt er op rekenen dat ter ere van het jubileum hun klassiekers de revue zullen passeren.
De kaartverkoop voor dit concert gaat vrijdag 18 maart 2022 om 10:00 uur van start via ticketmaster. Prijzen vanaf € 84,- incl. servicekosten 

The Rolling Stones

13-06-2022

Johan Cruijff ArenA

 

Meer info en tickets klik hier

 

Foto | The Rolling Stones | Amsterdam ArenA 2017 | © Fotono Photography